Lirik Lagu Esta Joss – Enake Kuh Ning Kene

tarlink web id
Lirik Lagu Enake Kuh Ning Kene – Esta Joss

Paling enak dadi penganten
Jejer bareng ning kursi penganten
Paling enak dadi penganten
Tamu bubar nyusup ning amben
Asik asik asik asik asik

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

Paling enak wong due rabi
Segala gala ana sing ngurusi
Paling enak wong due rabi
Turu atis ana sing ngekepi
Asik asik asik asik asik

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

Enak soten lamon pada demene
Enak soten yen pada sayange

Enak soten yen rabine ngebakti
Enak soten yen ora nyaktiti

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

Paling enak wong due rabi
Segala gala ana sing ngurusi
Paling enak wong due rabi
Turu atis ana sing ngekepi
Asik asik asik asik asik

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

Enak soten lamon pada demene
Enak soten yen pada sayange

Enak soten yen rabine ngebakti
Enak soten yen ora nyaktiti

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

Paling enak dadi penganten
Jejer bareng ning kursi penganten
Paling enak dadi penganten
Tamu bubar nyusup ning amben
Asik asik asik asik asik

Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Enake kuh ning kene
Njot Enjotan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here