Lirik Lagu Esta Joss – Istri Durhaka

tarlink web id
Lirik Lagu Istri Durhaka – Esta Joss

panas …panas rasane ati
kaya kebakar geni
waktu kita nanggui
sira berbuat keji
ampun….panase mbakar ning ati

lara…lara atine lara
kaya bli kuat nyangga
sungguh ora nyangka
sira berbuat nista
ampun larane nyeleseg ning dada

setan apa sing ngrasuki
sampe hati ngianati laki

dasar sira istri durhaka
sampe tega gawe lara
dosa dosa sira dosa
tuhan pasti bakal ngukum
ning perbuatan sira

lara…lara atine lara
kaya bli kuat nyangga
sungguh ora nyangka
sira berbuat nista
ampun larane nyeleseg ning dada

setan apa sing ngrasuki
sampe hati ngianati laki

dasar sira istri durhaka
sampe tega gawe lara
dosa dosa sira dosa
tuhan pasti bakal ngukum
ning perbuatan sira

panas …panas rasane ati
kaya kebakar geni
waktu kita nanggui
sira berbuat keji
ampun….panase mbakar ning ati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here