Lirik Lagu Esta Joss – Saka Doyong

tarlink web id
Lirik Lagu Saka Doyong – Esta Joss

cinta kadang-kadang gawe bahagia
cinta kadang-kadang gawe sengsara
kakang aja gawe ati ketuon
kulane pengen selalu ketunggon

janji ora cuma ning lambe bae
tapi sumpah tekang jero atine
kakang ora bakal milih sejene
cinta,ne cuma ning senok bae

umaeh sakane doyong
turune ning klasa bodol
nrima asal ketunggon

sampe pada tuane
rambut pada putihe
cinta langka robahe
sampe ahkir hayate

cinta kadang-kadang gawe bahagia
cinta kadang-kadang gawe sengsara
kakang aja gawe ati ketuwon
kulane pengen selalu ketunggon

janji ora cuma ning lambe bae
tapi sumpah tekang jero atine
kakang ora bakal milih sejene
cinta,ne cuma ning senok bae

umaeh sakane doyong
turune ning klasa bodol
nrima asal ketunggon

sampe pada tuane
rambut pada putihe
cinta langka robahe
sampe ahkir hayate

cinta kadang-kadang gawe bahagia
cinta kadang-kadang gawe sengsara
kakang aja gawe ati ketuwon
kulane pengene selalu ketunggon

janji ora cuma ning lambe bae
tapi sumpah tekang jero atine
kakang ora bakal milih sejene
cintane cuma ning senok bae

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here