Lirik Lagu Hanna Elfahriza – Buaya Darat

tarlink web id

Lirik Lagu tarling Buaya Darat – Hanna Elfahriza

Janji ah mung cuma janji
Seribu janji durung ana sing bukti
Lamon ana wong sing liwat
Langsung atine kepikat
Dasar wong lanang diarani ah ah buaya darat

Getun ah pitung turunan
Due demenan cuma kanggo dolanan
Sok ganti ganti pasangan
Gawe sengsara ning badan
Kula bli sudi dadi korban ah ah buaya darat

Reff:
Jarene arep tunangan
Tek tunggu tunggu
Durung ana kepastian

Ngomonge arepan sayang
Bli weru kakang due wadon simpenan
Kapan dadi sijine kakang sun ora tahan

Getun ah pitung turunan
Due demenan cuma kanggo dolanan
Sok ganti ganti pasangan
Gawe sengsara ning badan
Kula bli sudi dadi korban ah ah buaya darat

Reff:
Jarene arep tunangan
Tek tunggu tunggu
Durung ana kepastian

Ngomonge arepan sayang
Bli weru kakang due wadon simpenan
Kapan dadi sijine kakang sun ora tahan

Janji ah mung cuma janji
Seribu janji durung ana sing bukti
Lamon ana wong sing liwat
Langsung atine kepikat
Dasar wong lanang diarani ah ah buaya darat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here