Lirik Lagu Helga Ega – Galang ( Galak Ning Lanang )

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Galang (Galak Ning Lanang) – Helga Ega

Due laki sampean saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja nyatane laki dolan ning rangda

Sapa sih wong wadone pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya ning jaba asik dolanan rangda

Reff:
Kula bisa dadi galang
Kula bisa galak ning lanang
Kula apa di awitane kaya sampean

Due laki ora kaberan
Rabi kaya nggo dolanan
Due laki nakal ning wadon
Kula bisa galak ning lanang

Due laki sampean saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja nyatane laki dolan ning rangda

Sapa sih wong wadone pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya ning jaba asik dolanan rangda

Reff:
Kula bisa dadi galang
Kula bisa galak ning lanang
Kula apa di awitane kaya sampean

Due laki ora kaberan
Rabi kaya nggo dolanan
Due laki nakal ning wadon
Kula bisa galak ning lanang

Due laki sampean saban bengi kluyuran
Awan ngakue kerja nyatane laki dolan ning rangda

Sapa sih wong wadone pasti mengkel atine
Tiwas kula percaya ning jaba asik dolanan rangda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here