Lirik Lagu Helga Ega – Modal Ganteng

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling Modal Ganteng – Helga Ega

    Kaya lananga dewek
    Kaya gantenga dewek
    Wong wadon sing ati ati

    Ora ndeleng sing enom
    Ora ndeleng sing tua
    Lamon katon ning adepan mata
    Ora prawan ora rangda

    Reff:
    Aja kadiran ganteng
    Akeh wadon sing demen

    Cuma modale ganteng
    Luru wadon sing gembleng
    Dasar lanang pangleng
    Dasar lanang pangleng

    Kaya lananga dewek
    Kaya gantenga dewek
    Wong wadon sing ati ati

    Ora ndeleng sing enom
    Ora ndeleng sing tua
    Lamon katon ning adepan mata
    Ora prawan ora rangda

    Reff:
    Aja kadiran ganteng
    Akeh wadon sing demen

    Cuma modale ganteng
    Luru wadon sing gembleng
    Dasar lanang pangleng
    Dasar lanang pangleng

    Kaya lananga dewek
    Kaya gantenga dewek
    Wong wadon sing ati ati

    Ora ndeleng sing enom
    Ora ndeleng sing tua
    Lamon katon ning adepan mata
    Ora prawan ora rangda

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here