Lirik Lagu Hj Iwi S – Papat Sifate Menusa

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling papat Sifate Menusa – Hj. Iwi S

Papat sipate menusa,
Sing blesak ning alam dunya..
Watek digawa uret,
Ciri digawa mati
Sing bisa ngaca diri..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..

Reff:
Wong mlarat omonge duwur,
Bakal ora due batur..
Wong sugih wateke medit,
Tangga batur pada sengit,
Pikirane..mung cuma duit..

Wong pinter doyan bebodo,
Jagat kih kari separo,
Wong meneng wateke doso,
Rejeki bakale adoh,
Kader urip iki nunggoni mati..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..

Reff:
Wong mlarat omonge duwur,
Bakal ora due batur..
Wong sugih wateke medit,
Tangga batur pada sengit,
Pikirane..mung cuma duit..

Wong pinter doyan bebodo,
Jagat kih kari separo,
Wong meneng wateke doso,
Rejeki bakale adoh,
Kader urip iki nunggoni mati..

Papat sipate menusa,
Sing blesak ning alam dunya..
Watek digawa uret,
Ciri digawa mati
Sing bisa ngaca diri..

Wong mlarat wateke mlintir,
Wong sugih wateke medit..
Wong pinter doyan bebodo,
Wong meneng wateke doso,
Bli pantes kanggo contoh..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here