Lirik Lagu Iis Aphita – Rangda Larang

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Rangda Larang – Iis Aphita

Kula ora gampang dirayu
Bagen ora payu yen diwayu
Milih calon lakine
Sing duda ana surate

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan
Kula dudu rangda murahan

Reff:
Kula rangda larang dudu regane
Nanging ning wong lanang bli padu nerima bae

Akeh lanang mareki cuma dolalan
Kula luruh laki dudu luruh demenan

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan
Kula dudu rangda murahan

Reff:
Kula rangda larang dudu regane
Nanging ning wong lanang bli padu nerima bae

Akeh lanang mareki cuma dolalan
Kula luruh laki dudu luruh demenan

Kula ora gampang dirayu
Bagen ora payu yen diwayu
Milih calon lakine
Sing duda ana surate

Kula dudu rangda murahan
Sing gelem digrayang hidung belang
Kula rangda larang
Bli gampang kanggo dolanan
Kula dudu rangda murahan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here