Lirik Lagu Iis Apita – Bagen Wurung

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Bagen Wurung – Iis Apita

haaaaa haaaaa haaa

Sing penting bukti dudu cuma janji
Percuma garep ngucap sumpah suci
Janji janji durung siji ana sing ditepati
Pancen kakang dudu lanang pilihan hati
haaahaaa haaa

Tenimbang nunggu lanang sing durung puguh
Wis cukup hubungan kita sewindu
Cinta kita memang senduh sering bli bisa turu
Najan rindu sun bli kepengen ketemu

Mumpung durung ana dosa ning hubungan kita
Tutup lawang sigotaka kula terima

Sun milih bagen wurunge najan pait rasane
Kula yakin sing maha suci pasti ridoi
haaaaahaaaa haaaaahaaa

Tenimbang nunggu lanang sing durung puguh
Wis cukup hubungan kita sewindu
Cinta kita memang senduh sering bli bisa turu
Najan rindu sun bli kepengen ketemu

Mumpung durung ana dosa ning hubungan kita
Tutup lawang sigotaka kula terima

Sun milih bagen wurunge najan pait rasane
Kula yakin sing maha suci pasti ridoi
haaaaahaaaa haaaaahaaa

Sing penting bukti dudu cuma janji
Percuma garep ngucap sumpah suci
Janji janji durung siji ana sing ditepati
Pancen kakang dudu lanang pilihan hati
haaahaaa haaa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here