Lirik Lagu Iis Apita – Tak Gebug

tarlink web id

Lirik Lagu Tak Gebug – Iis Apita

Tak gebug-gebug bantale
Ping telu wolak-walike
Tek undang-undang arane
Tek ramal-ramal mantrane
Kon tunduk atine

Sedina karo sewengi
Nglakoni pati geni
Duh Gusti kula tulungi
Kepengen due kekasih
Cintane ning kula suci

Jam rolas mulai kramas
Jam siji kula zikiri

Teka welas teka asih
Moga kakang mareki
Marek ning umah kula
Sampe entok banyumata
Sampe nggleleng ning pangkon kula
Sedina karo sewengi
Nglakoni pati geni
Duh Gusti kula tulungi
Kepengen due kekasih
Cintane ning kula suci

Jam rolas mulai kramas
Jam siji kula zikiri

Teka welas teka asih
Moga kakang mareki
Marek ning umah kula
Sampe entok banyumata
Sampe nggleleng ning pangkon kula
Tek gebug-gebug bantale
Ping telu wolak-walike
Tek undang-undang arane
Tek ramal-ramal mantrane
Kon tunduk atine

Sedina karo sewengi
Nglakoni pati geni
Duh Gusti kula tulungi
Kepengen due kekasih
Cintane ning kula suci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here