Lirik Lagu Iis Dalifah – Dianggep Selingan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Dianggep Selingan – Iis Dalifah

Rasa getune ning guri
Demeni wong duwe rabi
Kula dianggep selingan
Blenake wayah giliran

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip matia ora

Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Larane ngati getune setengah mati

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip matia ora

Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Larane ngati getune setengah mati

Rasa getune ning guri
Demeni wong duwe rabi
Kula dianggep selingan
Blenake wayah giliran

Sekien kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here