Lirik Lagu Tarling Tukmis – Ita Dk

Dasar wong lanang sing batuke klimis
Sifate tukmis doyan sing amis amis

Paribasane kaya bebek lanang
Serie siji wadone pirang pirang
Mana ngaku bujang mene ngaku lajang
Prawan rangda doyan bli mikir perasaan

Reff:
Idih tingeling pitung turunan
Kakang sing eling ning jabang keturunan

Arep kapan sih kakang sadare
Kula wis pegel usus lan atine
Bokatan wis bosen tulung kula pegaten

Paribasane kaya bebek lanang
Serie siji wadone pirang pirang
Mana ngaku bujang mene ngaku lajang
Prawan rangda doyan bli mikir perasaan

Reff:
Idih tingeling pitung turunan
Kakang sing eling ning jabang keturunan

Arep kapan sih kakang sadare
Kula wis pegel usus lan atine
Bokatan wis bosen tulung kula pegaten

Dasar wong lanang sing batuke klimis
Sifate tukmis doyan sing amis amis

Paribasane kaya bebek lanang
Serie siji wadone pirang pirang
Mana ngaku bujang mene ngaku lajang
Prawan rangda doyan bli mikir perasaan