Lirik Lagu Tarling Kang Haji Ino – Ity Ashella

Kang haji ino wis ana ning endi
Kula ngenteni sing awit bengi

Kula pegel kula kesel
Ngenteni sampean sampe jam siji awan
Clingak clinguk ning dalan

Kula demen kula kangen
Janji ketemuan
Mengkenen rasane wong lagi kedanan
Dandan maning polesan maning
Bedak luntur atine ngawur

Kang haji ino kula demen pisan oh sayang
Gemuyu dewekan ora kari kacaan

Kelingan emane kelingan borale gantenge
Mandanapa seneng kula dadi jodone
Ning sifate kakang bli sombong
Pengene kelakon bokat direbut uwong

Kula demen kula kangen
Janji ketemuan
Mengkenen rasane wong lagi kedanan
Dandan maning polesan maning
Bedak luntur atine ngawur

Kang haji ino kula demen pisan oh sayang
Gemuyu dewekan ora kari kacaan

Kelingan emane kelingan borale gantenge
Mandanapa seneng kula dadi jodone
Ning sifate kakang bli sombong
Pengene kelakon bokat direbut uwong

Kula demen kula kangen
Janji ketemuan
Mengkenen rasane wong lagi kedanan
Dandan maning polesan maning
Bedak luntur atine ngawur