Lirik Lagu Ity Ashella – Ngulati Laki

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Ngulati Laki  – Ity Ashella

Kula separan paran ngulati sampean
Udan keatisan karo anak loroan
Awak teles kebes klucut sebadan
Ngulati laki rasa kangelan

Sengsara badan anak kebintal bintal
Kula takon takon uwis nggawa wadon
Awak lemes dedes ati ketuwon
Lakine kula due rabi enom

Kakang sampean tega temen
Ning anak rabi wis ninggalaken

Kakang kien wis kawin maning
Ora eling anak rabi diusir

Kula di tundung ati sun ancur
Lakine kula kien direbut batur

Sengsara badan anak kebintal bintal
Kula takon takon uwis nggawa wadon
Awak lemes dedes ati ketuwon
Lakine kula due rabi enom

Kakang sampean tega temen
Ning anak rabi wis ninggalaken

Kakang kien wis kawin maning
Ora eling anak rabi diusir

Kula di tundung ati sun ancur
Lakine kula kien direbut batur

Kula separan paran ngulati sampean
Udan keatisan karo anak loroan
Awak teles kebes klucut sebadan
Ngulati laki rasa kangelan

Sengsara badan anak kebintal bintal
Kula takon takon uwis nggawa wadon
Awak lemes dedes ati ketuwon
Lakine kula due rabi enom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here