Lirik Lagu Kang A’im – Perawan Sugih

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Keder Perawan Sugih – Kang A’im

Kayangkenen rasane wong mabok wadon
Kepriben akale kita pengen kelakon
Ning bathin pengen gage kawin

Wadon sing tek demeni anake wong sugih
Lamon kita nglamar nrima apakah beli
Rumasa kita wong sengsara

Nasib lagi blenak, lamaran sun ditolak
Tegelan pisan wong sugih nyakiti ati

Aduh ngenese nasib wong ora due
Nglamar wong sugih isin bli diladeni
Banyumata netes ora ketahan
Arep balik kita bli katon dalan

Wadon sing tek demeni anake wong sugih
Lamon kita nglamar nrima apakah beli
Rumasa kita wong sengsara

Nasib lagi blenak, lamaran sun ditolak
Tegelan pisan wong sugih nyakiti ati

Aduh ngenese, nasib wong ora due
Nglamar wong sugih isin bli diladeni
Banyumata netes ora ketahan
Arep balik kita bli katon dalan

Kayangkenen rasane wong mabok wadon
Kepriben akale kita pengen kelakon
Ning bathin pengen gage kawin

Wadon sing tek demeni anake wong sugih
Lamon kita nglamar nrima apakah beli
Rumasa kita wong sengsara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here