Lirik Lagu Tarling Pisah Kepaksa – Kang Aim

Demen wong wadon sing sugih dunya
Pengen kelakon ati kelara lara
Calon mertua caci maki ning adepan reang

Aja kadiran dadi wong sugih
Ning wong mlarat kaya ora butuhi
Lamaran kita aduh tega ning badan kita

Reff:
Pisah kepaksa karna mertua
Bli nrima due mantu sengsara

Ning tanggul kali midang sun sesedih
Ngelamun ati rindu kekasih
Langka harapan wong loro tepung barengan

Aja kadiran dadi wong sugih
Ning wong mlarat kaya ora butuhi
Lamaran kita aduh tega ning badan kita

Reff:
Pisah kepaksa karna mertua
Bli nrima due mantu sengsara

Ning tanggul kali midang sun sesedih
Ngelamun ati rindu kekasih
Langka harapan wong loro tepung barengan

Demen wong wadon sing sugih dunya
Pengen kelakon ati kelara lara
Calon mertua caci maki ning adepan reang

Aja kadiran dadi wong sugih
Ning wong mlarat kaya ora butuhi
Lamaran kita aduh tega ning badan kita