Lirik Lagu Kegila Gila – Nenty Ardilla

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Kegila Gila – Nenty Ardillah

Aja ngadiraken ganteng
Aja ngadiraken jayane
Wong ganteng pira lawase
Wong jaya pira suene
Aduh kakang aja akeh lewane

Lagi enak wong rumah tangga
Sampean gampang kegoda
Bli kaur deleng wong ayu
Bli kaur deleng wong pantes
Aduh kakang pikirane ngeres

Kula demen sampean
Sungguh ora bohongan
Tapi kakang dolan bae ning rangda
Klalen ning diri kula kegila gila

Kula demen sampean
Ora go peritungan
Tapi kakang kaya wis ora nrima
Kasih sayange kula duh kaniaya

Lagi enak wong rumah tangga
Sampean gampang kegoda
Bli kaur deleng wong ayu
Bli kaur deleng wong pantes
Aduh kakang pikirane ngeres

Kula demen sampean
Sungguh ora bohongan
Tapi kakang dolan bae ning rangda
Klalen ning diri kula kegila gila

Kula demen sampean
Ora go peritungan
Tapi kakang kaya wis ora nrima
Kasih sayange kula
Aduh kaniaya

Aja ngadiraken ganteng
Aja ngadiraken jayane
Wong ganteng pira lawase
Wong jaya pira suene
Aduh kakang aja akeh lewane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here