Lirik Lagu Kenzhu MH – Rabi Hianat

Kenzhu MH - Rabi Hianat tarling.web.id
Kenzhu MH - Rabi Hianat tarling.web.id

Lirik Lagu Tarling Rabi Hianat – Kenzhu MH

Ancur lebur rasane ngati
Mboke bocah wis wayu laki
Setan apa sing wis ngerasuki
Sampe klalen ning anak lan laki

Paingane rong wulan lawase
Mboke bocah langka tekane
Kien sira wis jelas ngakui
Pancen sira pengen ganti laki

Salahe apa kita dosae apa
Sira tega ngianati kita

Dari pada harga diri terhina
Kita rela pisah karo sira
Aja watir pasti tek pegat
Ora sudi due rabi hianat

Paingane rong wulan lawase
Mboke bocah langka tekane
Kien sira wis jelas ngakui
Pancen sira pengen ganti laki

Salahe apa kita dosae apa
Sira tega ngianati kita

Dari pada harga diri terhina
Kita rela pisah karo sira
Aja watir pasti tek pegat
Ora sudi due rabi hianat

Ancur lebur rasane ngati
Mboke bocah wis wayu laki
Setan apa sing wis ngerasuki
Sampe klalen ning anak lan laki

Paingane rong wulan lawase
Mboke bocah langka tekane
Kien sira wis jelas ngakui
Pancen sira pengen ganti laki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here