Lirik Lagu Lanang Satria – Megat Laki

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Megat Laki – Lanang Satria

Ati ngenes kaget bli kejagan
Ngrungu kabar sira jaluk pegatan
Bli inget waktu masih kengelan
MOndar mandir ngater sira meng penampungan

Sekien sira wis lupa diri
Barang wis bisa luru materi
Seolah ka ya wis dadi laki
Mbuang kita tanpa ana harga diri

Reff:
Senok aja kadiran
Barang bisa mangkat meng taiwan

Bengen sira wis janji
Bli bakal nglawan ning laki
Aja kadiran bisa mekaya
Arep megat nang kita
Kita bli bakal sudi
Sira megat nang laki
Bli bakal bahagia urip ning alam dunya

Sekien sira wis lupa diri
Barang wis bisa luru materi
Seolah ka ya wis dadi laki
Mbuang kita tanpa ana harga diri

Reff:
Senok aja kadiran
Barang bisa mangkat meng taiwan

Bengen sira wis janji
Bli bakal nglawan ning laki
Aja kadiran bisa mekaya
Arep megat nang kita
Kita bli bakal sudi
Sira megat nang laki
Bli bakal bahagia urip ning alam dunya

Sekien sira wis lupa diri
Barang wis bisa luru materi
Seolah ka ya wis dadi laki
Mbuang kita tanpa ana harga diri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here