Lirik Lagu Lanang Satria – Nunggu Tekane

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Nunggu Tekane – Lanang Satria

Demi cita cita impian kita
Niate bareng mekaya go sangu tua

Bli bakal hianat
Bli bakal ngingkari
Senajana sira adoh
Ning luar negri

Reff:
Senajan godaan ning arep ning guri
Ati wis tek kunci kanggo sira siji

Telung taun lawase sabar ngenteni
Nunggu rabi balik sing luar negri
Arep arepen nunggu tekane

Bli bakal hianat
Bli bakal ngingkari
Senajana sira adoh
Ning luar negri

Reff:
Senajan godaan ning arep ning guri
Ati wis tek kunci kanggo sira siji

Telung taun lawase sabar ngenteni
Nunggu rabi balik sing luar negri
Arep arepen nunggu tekane

Demi cita cita impian kita
Niate bareng mekaya go sangu tua

Bli bakal hianat
Bli bakal ngingkari
Senajana sira adoh
Ning luar negri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here