Lirik Lagu Lenny aulia – Tetep Cinta

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Tetep Cinta – Lenny Aulia

Kelingan maning sun kelingan
Kebayang maning sun kebayang
Sejuta rindu ana ning dada
Pengen ketemu kaya ning mata

Rentege ngati nyumbadani
Kudu bisa dadi sawiji
Kaya berarti urip ning dunya
Yen cinta kita bisa laksana

Reff :
Najan sampeyan wong ora due
Sun tetep cinta karo deweke

Harta lan benda bisa di luruh
Kesetiaan sing kula butuh
Asal setia bareng nerima

Rentege ngati nyumbadani
Kudu bisa dadi sawiji
Kaya berarti urip ning dunya
Yen cinta kita bisa laksana

Reff :
Najan sampeyan wong ora due
Sun tetep cinta karo deweke

Harta lan benda bisa di luruh
Kesetiaan sing kula butuh
Asal setia bareng nerima

Kelingan maning sun kelingan
Kebayang maning sun kebayang
Sejuta rindu ana ning dada
Pengen ketemu kaya ning mata

Rentege ngati nyumbadani
Kudu bisa dadi sawiji
Kaya berarti urip ning dunya
Yen cinta kita bisa laksana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here