Lirik Lagu Tarling Nitip Anak – Lyna Dhika

Kang kula nitip senang dika
Tulung jaga anak kita
Kang kula rep mangkat dingin
Tulung kakang aja sampe kawin maning

Telung taun lawas kontrak kerjane
Mugi kula paring kuat imane
Aja sampe kakang bli sabar
Nunggu kula balik sing perantauan

Reff:
Waktu arep pisahan netes banyu mata
Bli krasa nahan tangis ning bandara

Sedih rasane ngati ninggal anak lan laki
Demi masa depan si buah hati
Sabar ya nang wong garang
Nunggu mimi 3 tahun
Senang sing pinter ngaji
Kanggo dongakaken mimi

Telung taun lawas kontrak kerjane
Mugi kula paring kuat imane
Aja sampe kakang bli sabar
Nunggu kula balik sing perantauan

Reff:
Waktu arep pisahan netes banyu mata
Bli krasa nahan tangis ning bandara

Sedih rasane ngati ninggal anak lan laki
Demi masa depan si buah hati
Sabar ya nang wong garang
Nunggu mimi 3 tahun
Senang sing pinter ngaji
Kanggo dongakaken mimi

Kang kula nitip senang dika
Tulung jaga anak kita
Kang kula rep mangkat dingin
Tulung kakang aja sampe kawin maning

Telung taun lawas kontrak kerjane
Mugi kula paring kuat imane
Aja sampe kakang bli sabar
Nunggu kula balik sing perantauan