Lirik Lagu Nengsih Permata Dewi – Batur Sekasur

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Batur Sekasur – Nengsih Permata Dewi

Niat wis dadi arep ngulati,
Batur sing sejati, kang sugih ati..
Milih sing nerima,
Milih kang suka trima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

Reff:
Ganteng rupane, kasep kesawange
Ora kanggo jaminan dadi batur sekasur..

Sopan lakune, sederhana sifate
Enak blenak barengan, iku batur sekasur..
Bagen mangan lawu uya, kula tetep setia
Bangen ora due harta, kula pasti nerima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

Reff:
Ganteng rupane, kasep kesawange
Ora kanggo jaminan dadi batur sekasur..

Sopan lakune, sederhana sifate
Enak blenak barengan, iku batur sekasur..
Bagen mangan lawu uya, kula tetep setia
Bangen ora due harta, kula pasti nerima..

Niat wis dadi arep ngulati,
Batur sing sejati, kang sugih ati..
Milih sing nerima,
Milih kang suka trima..

Sing tek demeni, lanang sejati
Susah setengah mati, sejagad sewu siji..
Gampang gampang susah, luru batur sekasur
Najan akeh pandengan, watire ora eman..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here