Lirik Lagu Nenty Ardillah – Slandap Slendep

tarlink web id
Lirik Lagu Slandap Slendep – Nenty Ardillah

Ana musuh ning njero selimut,
Ora katon cilik kaya semut..
Priwen gung curiga maderkah batur dewek,
Nyata wis rebut cinta wis gawe ati suwek..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here