Lirik Lagu Niky A – Pengen Di Koreh

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Pengen Dikoreh – Niky A

Rumah tangga arep kapan senenge
Sing dadi laki nyeleweng bae
Tiruan kucing doyan daging menteh

Gulang guling turu dewekan bae
Kula rabine akeh nganggure
Awan lan bengi ora dikoreh koreh

Kesiksa kula kesiksa
Sing korban jiwa lan raga
Sun due laki jarang ning umah

Yen bosen ning diri kula
Dipegat kula nerima
Sun ora sanggup nyangga lelara
Dikawin sampean kanggo jaga lawang
Ngenteni laki begadang

Gulang guling turu dewekan bae
Kula rabine akeh nganggure
Awan lan bengi ora dikoreh koreh

Kesiksa kula kesiksa
Sing korban jiwa lan raga
Sun due laki jarang ning umah

Yen bosen ning diri kula
Dipegat kula nerima
Sun ora sanggup nyangga lelara
Dikawin sampean kanggo jaga lawang
Ngenteni laki begadang

Gulang guling turu dewekan bae
Kula rabine akeh nganggure
Awan lan bengi ora dikoreh koreh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here