Lirik Lagu Nina Agustin – Abimanyu

tarlink web id

Lirik Lagu Abimanyu – Nina Agustin

Nembe kenal ning sampean
Nangapa kedanan
Wonge alim bagus pisan
Kulane penasaran

Ibarate lamun wayang sampean abimanyu
Sapa sing ora kegembang
Katon manis yen gemuyu
Katon manis yen wis gemuyu

Reff:
Turu miring kaya ning iringan
Bantal guling kanggo sasaran

Nandur tomat ning alas loyang
Godong mlinjo kanggo janganan
kaya kenang kemat jaran goyang
Perasaan katon ning adepan

Ibarate lamun wayang sampean abimanyu
Sapa sing ora kegembang
Katon manis yen gemuyu
Katon manis yen wis gemuyu

Reff:
Turu miring kaya ning iringan
Bantal guling kanggo sasaran

Nandur tomat ning alas loyang
Godong mlinjo kanggo janganan
kaya kenang kemat jaran goyang
Perasaan katon ning adepan

Nembe kenal ning sampean
Nangapa kedanan
Wonge alim bagus pisan
Kulane penasaran

Ibarate lamun wayang sampean abimanyu
Sapa sing ora kegembang
Katon manis yen gemuyu
Katon manis yen wis gemuyu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here