Lirik Lagu Nina Agustin – Demenyar

tarlink web id

Lirik Lagu Demenyar – Nina Agustin

Bengen waktu nalika masih demenan
Sayange ning kula ora kepalang
Jarene ning selumaeng bumi
Cuma siji kula sing di senengi

Tapi aneh bareng kien wis kawinan
Demene ning kula kaya wis ilang
Gampang sewot lan gampang emosi
Malah sering gawe lara ning ati

Demenyar demenyar
Demen semanten anyar
Yen wis rada lawas
Cintane sampean pudar

Demenyar demenyar
Demen semanten anyar
Yen kakang mengkenen
Masih mending kita bubar

Sing dijaluk ning kula
Cinta kakang sing temenan
Tetep sayang lan eman
Sampe ning akhire jaman

Tapi aneh bareng kien wis kawinan
Demene ning kula kaya wis ilang
Gampang sewot lan gampang emosi
Malah sering gawe lara ning ati

Demenyar demenyar
Demen semanten anyar
Yen wis rada lawas
Cintane sampean pudar

Demenyar demenyar
Demen semanten anyar
Yen kakang mengkenen
Masih mending kita bubar

Sing dijaluk ning kula
Cinta kakang sing temenan
Tetep sayang lan eman
Sampe ning akhire jaman

Tapi aneh bareng kien wis kawinan
Demene ning kula kaya wis ilang
Gampang sewot lan gampang emosi
Malah sering gawe lara ning ati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here