Lirik Lagu Nina Agustin – Duda Pilihan

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling Duda Pilihan – Nina Agustin

    Senajan sampean wis due turunan
    Bli bakal kula ingkar sing sampean
    Bayangan katon ning mata
    Batin krasa kesiksa
    Kelingan ning emane kebayang bae sopane

    Wis janji ning batin bli arep kawinan
    Yen durung kelakon karo sampean
    Bli kuat nyangga larane
    Yen putus hubungane
    Senajan sampean duda kula masih nerima

    Reff:
    Mengkenen temen rasane wong lagi kedanan
    Bli pandeng kula perawan
    Sing penting eman

    Senajan akeh bujangan mung gawe wirang
    Wis akeh contoh korbane kenang rayuan
    Tapi kula ning kakang
    Tetep eman lan sayang
    Najan duda kula masih nerima

    Wis janji ning batin bli arep kawinan
    Yen durung kelakon karo sampean
    Bli kuat nyangga larane
    Yen putus hubungane
    Senajan sampean duda kula masih nerima

    Reff:
    Mengkenen temen rasane wong lagi kedanan
    Bli pandeng kula perawan
    Sing penting eman

    Senajan akeh bujangan mung gawe wirang
    Wis akeh contoh korbane kenang rayuan
    Tapi kula ning kakang
    Tetep eman lan sayang
    Najan duda kula masih nerima

    Wis janji ning batin bli arep kawinan
    Yen durung kelakon karo sampean
    Bli kuat nyangga larane
    Yen putus hubungane
    Senajan sampean duda kula masih nerima

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here