Lirik Lagu Nina Agustin – Kawin Karo Perjaka

tarlink web id

Lirik Lagu Kawin Karo Perjaka – Nina Agustin

Bengen Sampean Cinta
Bengen Sampean Nrima
Karo Kula Sing Wis Dadi Rangda

Kien Sampean Tega
Kien Sampean Beda
Ngomong Sayang Nyatane Nglelara

Kawin Karo Perjaka
Enak Jare Wong Kanda
Kudu Dawa Ususe
Nyabari, Ngerteni Sgala Tingkah Lakune

Bengen Sampean Cinta
Bengen Sampean Nrima
Karo Kula Sing Wis Dadi Rangda

Luruh Jodoh Sing Duda
Ngrasa Kula Wis Rangda
Malah Olih Perjaka
Batin Sering Kesiksa

Yen Wis Kudu Jodone
Kula Karo Sampean
Wis Arep Apa Bae Asal Aja Demenan
Duh Kakang.. Sun Due Perasaan

Bengen Sampean Cinta
Bengen Sampean Nrima
Karo Kula Sing Wis Dadi Rangda
Kien Sampean Tega
Kien Sampean Beda
Ngomong Sayang Nyatane Nglelara

Luruh Jodoh Sing Duda
Ngrasa Kula Wis Rangda
Malah Olih Perjaka
Batin Sering Kesiksa

Yen Wis Kudu Jodone
Kula Karo Sampean
Wis Arep Apa Bae Asal Aja Demenan
Duh Kakang.. Sun Due Perasaan

Bengen Sampean Cinta
Bengen Sampean Nrima
Karo Kula Sing Wis Dadi Rangda

Kien Sampean Tega
Kien Sampean Beda
Ngomong Sayang Nyatane Nglelara

Kawin Karo Perjaka
Enak Jare Wong Kanda
Kudu Dawa Ususe
Nyabari, Ngerteni Sgala Tingkah Lakune

Bengen Sampean Cinta
Bengen Sampean Nrima
Karo Kula Sing Wis Dadi Rangda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here