Lirik Lagu Nina Yani – Wedi Kebobolan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Wedi Kebobolan – Nina Yani

Jago kukuluruk ning jam siji
Melung melung ning tengahe wengi
Ana firasat apa ana bekeling apa
watir dadi ning diri kula

Ngrasane kula demen wong lanang
Awan bengi wis sering barengan
Watire milalati nitise jabang bayi
Kula wirang durung kawinan

Kula nuntut ning tanggung jawabe
Aja ciah brisat pengen enake bae

Ayu mikir gage kawinan
Kula wedi pisan wedi kebobolan

Ngrasane kula demen wong lanang
Awan bengi wis sering barengan
Watire milalati nitise jabang bayi
Kula wirang durung kawinan

Kula nuntut ning tanggung jawabe
Aja ciah brisat pengen enake bae

Ayu mikir gage kawinan
Kula wedi pisan wedi kebobolan

Jago kukuluruk ning jam siji
Melung melung ning tengahe wengi
Ana firasat apa ana bekeling apa
watir dadi ning diri kula

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here