Lirik Lagu Nining Sanjaya – Busuk Belaka

tarlink web id

Lirik Lagu Busuk Belaka – Nining Sanjaya

Kakang, coba sing melasa
Ning kula sing lagi menderita

Bengen, janjine setia
Buktine kakang tega nglelara
Kula sengsara

Reff:
Lagi, waktu demenan
Ngomong, eman lan sayang

Kien, putus hubungan
Ganti, wong wadon lian

Kembang kencur jae laos
Di tandur ning tengah sawah

Ati rasane hancur, sampean busuk belaka

Bengen, janjine setia
Buktine kakang tega nglelara
Kula sengsara

Reff:
Lagi, waktu demenan
Ngomong, eman lan sayang

Kien, putus hubungan
Ganti, wong wadon lian

Kembang kencur jae laos
Di tandur ning tengah sawah

Ati rasane hancur, sampean busuk belaka

Kakang, coba sing melasa
Ning kula sing lagi menderita

Bengen, janjine setia
Buktine kakang tega nglelara
Kula sengsara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here