Lirik Lagu Nok Neng Sagita – Kang Tanto Jawaban Rangda Taiwan

    tarlink web id

    Lirik Lagu Tarling Kang Tanto Jawaban Rangda Taiwan – Nok Neng Sagita

    Kang tanto kulane seneng
    Sekien sampean balik sing taiwan

    Rasa seneng kula ora kejagan
    Ngenteni sampean kaya bli sabar
    Jantung rasane deg degan
    Kuwayang lamon ning adepan

    Wis telung taun lawas pisahan
    Dau sewulan kawinan ditinggal miyang
    Sampean mangkat ning taiwan
    Sekien ana ning adepan

    Reff:
    Bengen nangis kien rasa seneng
    Wong loro wis ketemu bareng

    Kang tanto duh aduh kang tanto
    Duh seneng bisa turu bareng
    Bahagia sampe tekang tua

    Wis telung taun lawas pisahan
    Dau sewulan kawinan ditinggal miyang
    Sampean mangkat ning taiwan
    Sekien ana ning adepan

    Reff:
    Bengen nangis kien rasa seneng
    Wong loro wis ketemu bareng

    Kang tanto duh aduh kang tanto
    Duh seneng bisa turu bareng
    Bahagia sampe tekang tua

    Wis telung taun lawas pisahan
    Dau sewulan kawinan ditinggal miyang
    Sampean mangkat ning taiwan
    Sekien ana ning adepan

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here