Lirik Lagu Nunung Alvi – Godong Gemblak

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Godong Gemblak – Nunung Alvi

Kakang terus terang, apa kiyen duwe simpenan
Ora biasane, dandan rapi ambune wangi
Godong gemblak uwit pace, terang-terangan bae
Kula sih wong wadon, sing penting weruh berese
Apa sih wis bosen, apa uga wis ora demen

reff :
Lamun yen kenang kemat, dukun endi sing paling sakti
Kanggo nambani, supaya mari

Lamun yen kenang teluh, tudukna kiyai sing ampuh
Jaluk sababiane, lan pendongane
Bokat kakang sakiyen kenang godan
Kerayu nafsune setan

Kakang terus terang, apa kiyen duwe simpenan
Ora biasane, dandan rapi ambune wangi
Godong gemblak uwit pace, terang-terangan bae
Kula sih wong wadon, sing penting weruh berese
Apa sih wis bosen, apa uga wis ora demen

reff :
Lamun yen kenang kemat, dukun endi sing paling sakti
Kanggo nambani, supaya mari

Lamun yen kenang teluh, tudukna kiyai sing ampuh
Jaluk sababiane, lan pendongane
Bokat kakang sakiyen kenang godan
Kerayu nafsune setan

Kakang terus terang, apa kiyen duwe simpenan
Ora biasane, dandan rapi ambune wangi
Godong gemblak uwit pace, terang-terangan bae
Kula sih wong wadon, sing penting weruh berese
Apa sih wis bosen, apa uga wis ora demen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here