Lirik Lagu Tarling Jungjunan – Nunung Alvi

Tengah wengi kula turu ora lali
Sun kebayang kasih pujaan
Kadang mlayu pengen ketemu
Aduh sayang rindu sun wis ora tahan

Jagat raya kaya melu ngerasakena
Sepi jempling lir tangisane ngati
Udan grimis gawe sun ngenes
Kangen rindu selalu kegoda kalbu

Reff:
Oh pujaan ati sun rindu lan kangen ning bengi iki

Duh jungjunan cinta sing tulus tunggu sampean
Rusak jiwa kula rela tetep cinta bli bakal sirna

Tengah wengi kula turu ora lali
Sun kebayang kasih pujaan
Kadang mlayu pengen ketemu
Aduh sayang rindu sun wis ora tahan

Reff:
Oh pujaan ati sun rindu lan kangen ning bengi iki

Duh jungjunan cinta sing tulus tunggu sampean
Rusak jiwa kula rela tetep cinta bli bakal sirna

Tengah wengi kula turu ora lali
Sun kebayang kasih pujaan
Kadang mlayu pengen ketemu
Aduh sayang rindu sun wis ora tahan