Lirik Lagu Nunung Alvi – Kemutan Bae

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Kemutan Bae – Nunung Alvi

Jagat padang kakang slalu kebayang
Jagat peteng angger bae kedeleng
Hanya bisa ngilangakene
Esuk sore imut deweke

Wayah awan katon ning pelapukan
Wayah bengi nempel bae ning ati
Angel pisan ngapus jejake
Awan bengi kemutan bae

Reff:
Saban dina kaya katon ning mata
Saban bengi teka ning jero impi
Bayangane ganggu ning perasaan
Aduh Kakang

Saban dina kaya katon ning mata
Saban bengi teka ning jero impi
Bisikane ganjel ning perasaan
Sung kemutan

Wayah awan katon ning pelapukan
Wayah bengi nempel bae ning ati
Angel pisan ngapus jejake
Awan bengi kemutan bae

Reff:
Saban dina kaya katon ning mata
Saban bengi teka ning jero impi
Bayangane ganggu ning perasaan
Aduh Kakang

Saban dina kaya katon ning mata
Saban bengi teka ning jero impi
Bisikane ganjel ning perasaan
Sung kemutan

Wayah awan katon ning pelapukan
Wayah bengi nempel bae ning ati
Angel pisan ngapus jejake
Awan bengi kemutan bae

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here