Lirik Lagu Nunung Alvi – Masih Doyan

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Masih Doyan – Nunung Alvi

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here