Lirik Lagu Tarling Ora Bagus – Ochol Dhut

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate

Wong wadon manis pisan omonge
Bli nyangka pedes ning nyatane

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane

Wong wadon eman eman ning ayune

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk Rayuan

Mana mene demen sayang
Cinta kanggo dolanan
Dasar sira wadon murahan

Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral Harga diri

Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta

Wong wadon manis pisan omonge
Bli nyangka pedes ning nyatane

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane

Wong wadon eman eman ning ayune

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk Rayuan

Mana mene demen sayang
Cinta kanggo dolanan
Dasar sira wadon murahan

Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral Harga diri

Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate

Wong wadon manis pisan omonge
Bli nyangka pedes ning nyatane

Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbane

Wong wadon eman eman ning ayune