Lirik Lagu Ocholl Dhut – Anake Ayah

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Anake Ayah – Ocholl Dhut

Sujud syukur kula karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba lahir ning dunya

Deg degan ning ati ngenteni lahire
Senenge ning ati krungu nangise

Senang anake ayah senang anake bunda
Bukti tuluse cinta buah hati kita

Sujud syukur kula karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba lahir ning dunya

Reff:
Bakale ana sing ngundang ayah
Yen balik kerja ana sing dimanja manja
Rasa pegel kerja awake blenak
Ilang mengkel yen wis ketemu anak

Bakale ana sing di emban emban
Saban dinane arep tek udang udang
Mbesuk gede moga ana drajate
Anake ayah…. Kebanggaan keluarga
Kebanggaan keluarga

Deg degan ning ati ngenteni lahire
Senenge ning ati krungu nangise

Senang anake ayah senang anake bunda
Bukti tuluse cinta buah hati kita

Sujud syukur kula karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba lahir ning dunya

Reff:
Bakale ana sing ngundang ayah
Yen balik kerja ana sing dimanja manja
Rasa pegel kerja awake blenak
Ilang mengkel yen wis ketemu anak

Bakale ana sing di emban emban
Saban dinane arep tek udang udang
Mbesuk gede moga ana drajate
Anake ayah…. Kebanggaan keluarga
Kebanggaan keluarga

Deg degan ning ati ngenteni lahire
Senenge ning ati krungu nangise

Senang anake ayah senang anake bunda
Bukti tuluse cinta buah hati kita

Sujud syukur kula karo kang maha kuasa
Sing tek damba damba lahir ning dunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here