Lirik Lagu Ocholl Dhut – Cinta Digantung

tarlink web id

Lirik Lagu tarling Cinta Digantung – Ocholl Dhut

Wis nyata buktine ora demen ning kakang
Padahal bengene maih harapan

Kaya ora kuat nerima ning kenyataan
Kakan sing nyayangi batur sing ndueni

Reff:
Cinta gantungan sing tanpa tali
Ngomong nerima tapi ora bukti

Jalinan cinta antara kita
Ternyata cuma kanggo selingan
Cintamu cuma hayalan
Bokat wis milike wong lian

Kaya ora kuat nerima ning kenyataan
Kakan sing nyayangi batur sing ndueni

Reff:
Cinta gantungan sing tanpa tali
Ngomong nerima tapi ora bukti

Jalinan cinta antara kita
Ternyata cuma kanggo selingan
Cintamu cuma hayalan
Bokat wis milike wong lian

Wis nyata buktine ora demen ning kakang
Padahal bengene maih harapan

Kaya ora kuat nerima ning kenyataan
Kakan sing nyayangi batur sing ndueni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here