Lirik Lagu Ofick Chabita – Gejleg Lanang

tarlink web id
Lirik Lagu Gejleg Lanang – Ofick Chabita

Bli nyangka bli sadar due demenan
Tingkahe bli kaya body ayune
Dibalik atine palsu ning cintane
Kita lara atine

Sekien nok kita weru kedoke
Yen sira jelase akeh lanange
Kita korban harta tapi ikhlas rela
Kien kita kalah karena cinta

Reff.
Nok.. kapan kapan sira ning uripe
Yen kita lara ning atine
Kita pengen weru wadon gejleg lanang
Pasti ketemu lara ning badan

Kang kula ngaku ngerasa salah
Tulung kakang kula jaluk ampura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here