Lirik Lagu Punuk Dijaya – Durung Rangda

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Durung Rangda – Punuk Dijaya

Wes langka harapan
Wong loro kawinan
Najan pada demene
Senok ana sing due

Najan kakang duda
Senok durung rangda
Masih due laki aja di sakiti
Wis cukup tekang ning kene

Nangapa waktu kenalan
Ngomonge uwis rangda,an
Nyatane senok durung pegatan

Luruh sing uwis bebasan
Sing uwis langka ikatan
Kakange emong
Ngrebut rabine uwong
Kita duda luruh sing rangda

Najan kakang duda
Senok durung rangda
Masih due laki aja di sakiti
Wis cukup tekang ning kene

Nangapa waktu kenalan
Ngomonge uwis rangdaan
Nyatane senoo~k durung pegatan

Luruh sing uwis bebasan
Sing uwis langka ikatan
Kakange emong
Ngrebut rabine uwong
Kita duda luruh sing rangda

Wis langka harapan
Wong loro kawinan
Najan pada demene
Senok ana sing due

Najan kakang duda
Senok durung rangda
Masih due laki aja di sakiti
Wis cukup tekang ning kene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here