Lirik Lagu Rendy – Nyeleweng

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Nyeleweng – Rendy

Wong lanang molak malik
Usaha luruh duit
Ora wedi ning angin
Ora wedi ning udan
Mekaya mati-matian

Sira sing dadi rabi
Boro-boro ngebakti
Malah sering nyeleweng
Demene ning wong sejen
Ning anak laki wis klalen

Reff:
Masih kurang apa
Semene sayange
Tapi angger bae
Salah trimane

Apa ora wedi
Kenang hukum karma
Yen nglawan ning laki
Bakal kaniaya
Wis kesel ndeleng tingkae sira

Sira sing dadi rabi
Boro-boro ngebakti
Malah sering nyeleweng
Demene ning wong sejen
Ning anak laki wis klalen

Reff:
Masih kurang apa
Semene sayange
Tapi angger bae
Salah trimane

Apa ora wedi
Kenang hukum karma
Yen nglawan ning laki
Bakal kaniaya
Wis kesel ndeleng tingkae sira

Wong lanang molak malik
Usaha luruh duit
Ora wedi ning angin
Ora wedi ning udan
Mekaya mati-matian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here