Lirik Lagu Tarling Dudu Srikandi – Reza Zhalu

Mungkin kakang ngrasa lanane jagat
Gawe ati wadon pada kepikat
Tapi sering akhire ditinggal minggat
Apa bli watir kakang bakale kuwalat

Apa kakang ora inget ning dosa
Gawe ati wadon pada kesiksa
Kesiksa cinta sing ora kelaksana
Kula gan pada ning ati pengen bahagia

Reff:
Kang kula dudu srikandi
Sing atine kuat kaya wesi

Kang ati kula kaya kaca
Gampang pecah yen sering dilelara
Wis cukup paite wis aja sue sue
Ati wis ora tahan mending kita pisahan

Apa kakang ora inget ning dosa
Gawe ati wadon pada kesiksa
Kesiksa cinta sing ora kelaksana
Kula gan pada ning ati pengen bahagia

Reff:
Kang kula dudu srikandi
Sing atine kuat kaya wesi

Kang ati kula kaya kaca
Gampang pecah yen sering dilelara
Wis cukup paite wis aja sue sue
Ati wis ora tahan mending kita pisahan

Mungkin kakang ngrasa lanane jagat
Gawe ati wadon pada kepikat
Tapi sering akhire ditinggal minggat
Apa bli watir kakang bakale kuwalat

Apa kakang ora inget ning dosa
Gawe ati wadon pada kesiksa
Kesiksa cinta sing ora kelaksana
Kula gan pada ning ati pengen bahagia