Lirik Lagu Rini Cholista – Ngusel Bae

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Ngusel Bae – Rini Cholista

Dasare sampean langka isin isine
Dasare sampean lanka pisan wirange
Janji arep insap sumpae arep tobat
Tapi ning buktine
Kakang masih ngusel bae

Kaya bli ngurusi ning anak lan ning rabi
Kaya bli perduli masalah ning ekonomi
Enak dewek bae padu seneng dewek bae
Dasare sampean laka pisan ilere

Kapan senenge duh kakang kapan enake
Wong rumah tangga
Masa arep slingkuh bae

Kapan senenge duh kakang kapan enake
Wong rumah tangga
Masa arep slingkuh bae

Duh percuma sun due laki
Saban dina lara ning ati

Kaya bli ngurusi ning anak lan ning rabi
Kaya bli perduli masalah ning ekonomi
Enak dewek bae padu seneng dewek bae
Dasare sampean laka pisan ilere

Kapan senenge duh kakang kapan enake
Wong rumah tangga
Masa arep slingkuh bae

Kapan senenge duh kakang kapan enake
Wong rumah tangga
Masa arep slingkuh bae

Duh percuma sun due laki
Saban dina lara ning ati

Dasare sampean langka isin isine
Dasare sampean lanka pisan wirange
Janji arep insap sumpae arep tobat
Tapi ning buktine
Kakang masih ngusel bae

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here