Lirik Lagu Rohid Falak – Wong Ayu Ireng Manis

tarlink web id
Lirik Lagu Wong Ayu Ireng Manis – Rohid Falak

wong ayu ireng manis kakang rasa kegoda
wong ayu ireng manis kakang rasa kedanan

semlumahe bumi sekurebe langit
langka langka cuma senok wong ayu

wong ayu ireng manis kakang rasa kedanan

reff…
sun bli kuat kenang emane
sun bli kuat kenang sayange

cinta kakang lahir batin
sunya mati yen bli dadi siji

duh wong ayu kakang rindu
duh wong ayu kakang pengen ketemu

wong ayu ireng manis kakang rasa kedanan

selumahe bumi sekurebe langit
langka langka cuma senok wong ayu

wong ayu ireng manis kakang rasa kedanan

reff…
sun bli kuat kenang emane
sun bli kuat kenang sayange

cinta kakang lahir batin
sunya mati yen bli dadi siji

duh wong ayu kakang rindu
duh wong ayu kakang pengen ketemu

wong ayu ireng manis kakang rasa kedanan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here