Lirik Lagu Rokhman Ferry – Aja Sombong

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Aja Sombong – Rokhman Ferry

Duh pusing mikirane
Nasibe wong ora due
Tangga batur pada ngadoi kabeh
Urip kaya langka artine

Dagi wong sugih aja sombong
Kita bli weruh nasib uwong
Yen wong sugih ora bakal sugih bae
Yen sombong bisa dadi mlarate

Reff:
Kakang dadi wong kere uripe slalu dieceh
Slalu dihina kaya langka harga dirine

Jare manusa diciptakan sama
Tapi nangapa karna harta dibedakena
Karna harta dibedakena

Dagi wong sugih aja sombong
Kita bli weruh nasib uwong
Yen wong sugih ora bakal sugih bae
Yen sombong bisa dadi mlarate

Reff:
Kakang dadi wong kere uripe slalu dieceh
Slalu dihina kaya langka harga dirine

Jare manusa diciptakan sama
Tapi nangapa karna harta dibedakena
Karna harta dibedakena

Dagi wong sugih aja sombong
Kita bli weruh nasib uwong
Yen wong sugih ora bakal sugih bae
Yen sombong bisa dadi mlarate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here