Lirik Lagu Rosa Kirin – Urip Apa Mati

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Urip Apa Mati – Rosa Kirin

Rusak jiwa raga akibat asmara
Kekasih ninggal lunga
Atusan dina bli teka teka

Rindu ning sampean
Kaya wis bli tahan
Duh kakang ana ning endi
Masih urip apa wis mati

Reff:
Lamon kakang mung kari arane
Kula pengen weruh kuburane
Lamon kakang wis karo wong lian
Kula nerima senajan wayuan

Ati kula wis kecangcang
Bli bisa ucul sing sampean

Rindu ning sampean
Kaya wis bli tahan
Duh kakang ana ning endi
Masih urip apa wis mati

Reff:
Lamon kakang mung kari arane
Kula pengen weruh kuburane
Lamon kakang wis karo wong lian
Kula nerima senajan wayuan

Ati kula wis kecangcang
Bli bisa ucul sing sampean

Rusak jiwa raga akibat asmara
Kekasih ninggal lunga
Atusan dina bli teka teka

Rindu ning sampean
Kaya wis bli tahan
Duh kakang ana ning endi
Masih urip apa wis mati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here