Lirik Lagu Rudy Setro Feat Lia Andrea – Janji Setia

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Janji Setia – Rudy Setro Feat Lia Andrea

Kaberan temen kakang due demenan
Rupane ayu ora mata duitan

Kaberan temen kula due demenan
Rupane ganteng gagah alim lan sopan

Seisi bumi mung senok sing tek demeni

Lanang sejagat mung kakang sing tek gandrungi

Reff:
Seumpama lintang murag sing duwuran
Tek udagi tek rebut pasti nggo yayang

Tutur cintane lir kaya embun surga
Gawe adem ning batin netesi jiwa

Janji setia ngiket jiwa lan raga
Kita wong loro pasti bakal tepung jodoh

Kaberan temen kula due demenan
Rupane ganteng gagah alim lan sopan

Seisi bumi mung senok sing tek demeni

Lanang sejagat mung kakang sing tek gandrungi

Reff:
Seumpama lintang murag sing duwuran
Tek udagi tek rebut pasti nggo yayang

Tutur cintane lir kaya embun surga
Gawe adem ning batin netesi jiwa

Janji setia ngiket jiwa lan raga
Kita wong loro pasti bakal tepung jodoh

Kaberan temen kakang due demenan
Rupane ayu ora mata duitan

Kaberan temen kula due demenan
Rupane ganteng gagah alim lan sopan

Seisi bumi mung senok sing tek demeni

Lanang sejagat mung kakang sing tek gandrungi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here