Lirik Lagu Selin Rimesu -Sabar Batin

tarlink web id

Lirik Lagu Tarling Sabar Batin – Selin Rimesu

Kembang kayoman nasibe badan
Wis lawas dadi rangda’an

Parekena sing dadi jodohne
Wis lawas kula ngenteni
Kekasih puja’an ngati

Sabar batin sing kula lakoni
Duh gusti nasib tek jalani
Nerima urip dadi rangda
Sabar batin sing kula lakoni

Kelara rasa sun kerasa
Tindake kula serba salah
Wong sejen selalu curiga
Nganggep kulo wong wadon penggoda

Rumasa di rasa rumasa
Taunan uripe dewekan

Ngenteni lanang calon laki
Janji kula bakal ngabdi mbakti
Janji kula bakal ngabdi mbakti

Sabar batin sing kula lakoni
Duh gusti nasib tek jalani
Nerima urip dadi rangda
Sabar batin sing kula lakoni

Kelara rasa sun kerasa
Tindake kula serba salah
Wong sejen slalu curiga
Nganggepe kula wong wadon penggoda

Rumasa di rasa rumasa
Taunan uripe dewekan

Ngenteni lanang calon laki
Janji kula bakal ngabdi mbakti
Janji kula bakal ngabdi mbakti

Parekena sing dadi jodohne
Wis lawas kula ngenteni
Kekasih puja’an ngati

Sabar batin sing kula lakuni
Duh gusti nasib tek jalani
Nerima urip dadi rangda
Sabar batin sing kula lakoni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here