Lirik Lagu Shelly Rossi – Mabok Anggur

tarlink web id
Lirik Lagu Mabok Anggur – Shelly Rossi

Ora puguh sing dijaluk
Gampang sewot gampang ngamuk
Ngecaprak kaya wong edan
Bari mabok sempoyongan…

Padahal entok regrege
Tek turuti sepengene
Sing rambut tekang ning sikil
Los kanggo sampean kabeh…

Cuma mung siji sarate…

Reff:
Emong kang… emong…
Lamon inum inuman bae
Elinga kang… eling…
Awak lemu sampe dadi gering…

Isin tangga batur rabi kuli panggul
Duit buruan entok nggo tuku anggur…

Padahal entok regrege
Tek turuti sepengene
Sing rambut tekang ning sikil
Los kanggo sampean kabeh…

Cuma mung siji sarate…

Reff:
Emong kang… emong…
Lamon inum inuman bae
Elinga kang… eling…
Awak lemu sampe dadi gering…

Isin tangga batur rabi kuli panggul
Duit buruan entok nggo tuku anggur…

Padahal entok regrege
Tek turuti sepengene
Sing rambut tekang ning sikil
Los kanggo sampean kabeh…

Cuma mung siji sarate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here